Åpen interesse for Bitcoin-opsjoner nådde en ny rekord på 2,9 milliarder dollar, og signaliserte at pro-handelsmenn forblir bullish på BTC-prisen.

Den åpne renten på Bitcoin (BTC) opsjonskontrakter har nådd en ny heltidshøyde på 2,9 milliarder dollar. Interessant, denne bragden skjedde bare fem dager etter oktober utløpet, som likviderte 400 millioner dollar i opsjoner.
Bitcoin-opsjoner har total åpen rente.

I løpet av de siste seks månedene har opsjonsmarkedet vokst tre ganger, noe som får investorene til å bli mer nysgjerrige på den potensielle innvirkningen kommende utløp vil ha på Bitcoin-prisen.
Månedlig BTC-transaksjonsvolum (USD).
Data fra Cointelegraph og Digital Assets Data viser også at månedlig Bitcoin-transaksjonsvolum og BTC-futurevolum har vært økende siden slutten av oktober.

BTC futures volum etter bytte.

Når du analyserer alternativer, er 25% delta skew den mest relevante måleren. Denne indikatoren sammenligner lignende kjøp (kjøp) og salgs (salg) opsjoner side om side.

Det blir negativt når salgsopsjonspremien er høyere enn kjøpsopsjoner med samme risiko. En negativ skjevhet betyr høyere kostnader for beskyttelse mot nedsiden, noe som indikerer hausse.

Det motsatte gjelder når markedsprodusenter er baisse, og får 25% delta skew-indikatoren til å få positiv grunn.
Bitcoin 3-måneders opsjoner 25% delta skew.
Svingninger mellom -10% (litt hausse) og + 10% (litt baisse) anses som normale. Dette har ikke vært tilfelle siden 19. oktober, da Bitcoin brøt $ 11 600-nivået og aldri så seg tilbake.

Denne indikatoren er det viktigste beviset en næringsdrivende som er interessert i derivater, trenger for å gjenkjenne Bitcoin-opsjonenes nåværende følelse.

Følg forholdet mellom anrop og anrop for ytterligere bekreftelse

For å undersøke nærmere hvordan disse instrumentene blir brukt i handelsstrategier, må man dykke ned i forholdet mellom å ringe. Call (buy) -opsjoner brukes vanligvis på nøytrale og bullish strategier, mens put (sell) -opsjoner er det motsatte.

Ved å analysere det åpne renteforholdet mellom salgs- og kjøpsopsjoner, kan man i stor grad estimere hvor bearish eller bullish handelsmenn er.
Forhåndsforhold mellom Bitcoin-alternativer.

Salgsopsjoner med åpen rente har forsinket de mer bullish kjøpsopsjonene med 30%. Etter oktober utløp økte denne forskjellen ettersom indikatoren nådde sitt laveste nivå på 3 måneder.

Basert på de nåværende forholdene som vises av skjevindikatoren og forholdet mellom anrop, er det liten grunn til å bekymre seg for de økende alternativene for åpen interesse.

Markedet har signalisert bullish intensjoner, og de likvide derivatmarkedene tillater større aktører å sikre og komme inn på spotmarkedet.

Fra BTC-alternativperspektivet er alt klart for den nåværende oksekjøringen å fortsette.