MicroStrategy-ohjelmasta on tullut julistajalapsena Bitcoinin käyttöönotosta yritysten keskuudessa. Se on ainoa julkisesti pörssiyhtiö, joka on kääntynyt kohti BTC: tä vararahastona pääomansa varastoimiseksi.

Heidän viime kuussa antama ilmoituksensa päätöksestä nostaa Yhdysvaltain dollari BTC: n hyväksi pääoman varastoimiseksi oli iso, koska se osoitti, että vertailuarvona oleva digitaalinen omaisuus on saamassa hyötyä arvon säilyttäjänä.

Yritykselle, jolla on satoja miljoonia dollareita käteistä, päätös on järkevä, koska salauksen niukkuus antaa niille mahdollisuuden välttää massiivisia tappioita, joita muuten aiheutuu inflaatiosta.

Tämän suuren BTC: n hankkiminen käymättä tiskin (OTC) kautta ei kuitenkaan ole helppo tehtävä, ja yhtiön toimitusjohtaja selitti äskettäisessä tweetissä, kuinka he tekivät tämän.

MicroStrategy omistaa nyt 38250 Bitcoinia

Aiemmin tällä viikolla Microstrategy-konsernin toimitusjohtaja Michael Saylor ilmoitti, että hänen yrityksensä oli kaksinkertaistanut Bitcoin-panoksensa, lisäämällä omistukseensa digitaalista omaisuutta 175 miljoonan dollarin arvosta.

Tämä massiivinen hankinta tapahtui vain viikkoja sen jälkeen, kun yritys oli paljastanut suunnitelmansa siirtyä vaihtoehtoiseen Bitcoin Circuit keskittyvään taloudelliseen strategiaan. He aikovat nyt pitää koko pääomavarastonsa BTC: ssä välttääkseen ennennäkemättömillä hinnoilla painettavan Yhdysvaltain dollarin inflaation ja devalvaation.

Tämä strategia on ennennäkemätön ja aloitti ostamalla valtavan 250 miljoonan dollarin arvosta digitaalista omaisuutta.

Yhtiö paljasti 15. syyskuuta, että he ostavat entistä BTC, suorittamalla $ 175 miljoonaa oston spot vähittäismarkkinoilla. Tämä on saattanut saada Bitcoinin hinnan nousemaan $ 10,900: een, kun taas muut markkinat olivat alhaisempia.

Heidän kokonaisosuutensa pinoavat nyt 38250 Bitcoinia, joiden yhteenlaskettu ostohinta on 425 miljoonaa dollaria.

Näin MicroStrategy osti markkinoilta 16796 BTC

Viimeisimmän ostokerran aikana MicroStrategy käytti vähittäismarkkinoita salauksensa hankkimiseen, ja yhtiön toimitusjohtaja selitti, että he ostivat 16796 BTC: tä 74 tunnin jatkuvan kaupankäynnin aikana.

„Saadaksemme 16 796 BTC: tä (paljastettu 14.9.2020), käytiin kauppaa jatkuvasti 74 tuntia ja suoritimme 88617 kauppaa ~ 0,19 BTC: tä 3 sekunnin välein. ~ 39 414 dollaria BTC: ssä minuutissa, mutta olimme aina valmiita ostamaan 30-50 miljoonaa dollaria muutamassa sekunnissa, jos meillä olisi onnekas 1-2%: n laskupiikki. “

Näiden 74 tunnin jatkuvan kaupankäynnin seurauksena markkinoille tuotu valtava määrä pääomaa todennäköisesti vaikutti pysyvästi, mikä voi silti vaikuttaa Bitcoiniin.